Som många vet så älskar jag fetaost och har det i många utav mina rätter så det är inte ovanligt att det blir just grekiskabiffar här hemma när vi har plockat fram en köttfärs till middag 🙂
-Till fyra portioner-
Blanda 500 gram köttfärs, ett ägg, rivet citronskal från en halv citron, krydda med timjan, peppar och salt efter egen smak. Rör ihop allt till en smidig färs och blanda sedan i en karta med tärnad fetaost, rulla ihop till 8 biffar och pensla på med olivolja. Sen behövs ca en kvart på grillen så är det klart, så enkelt men gott ツ
Till gjorde vi lite rotsaker, en sallad, grillade majs, halloumi, paprika och några champinjoner!
Pricken över i:et är självklart en god sås!
Vi hade Rydbergs Bearnaise Original som passar till det mesta!
Jag måste även tipsa om deras Bearnaise Grill med peppar och vitlök den är så otroligt god, en riktig favorit här hemma bland både stora och små 🙂
-I samarbete med Rydbergs-