Linnéa- Mamma till Ebba & Sixten♥

Att hela familjen fastnar på samma bild♡

  Det är någonting som inte händer ofta ツ

Om än det kanske inte var meningen med bilden men där är vi alla  f y r a!

Åh jag har så otroligt mycket fina bilder att visa, men det vackra vädret håller mig borta från datorn.. 

Här hemma i Norrbotten håller vi på att smälta bort, man ska ju inte klaga på värmen men vi har haft över trettio ända sen vi kom hem från Grekland i söndags! Om det bara var jag så hade jag legat på bryggan och solat men lille Sixten är inte riktigt ett lika stort fan utav värmen 😉

Idag har jag och barnen spenderat dagen hemma hos mina föräldrar. Vi har badat och grillat och bara myst på ツ

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats