Linnéa- Mamma till Ebba & Sixten♥

Beach 2013 (eller 2053) alltså nu j*vlar!

Jag har aldrig varit så här peppad men nu ska jag ta tag i min kropp som håller på att förfalla!

Nu får det vara slut med alla kakor som ropar mitt namn inne på Bo´s då jag jobbar mittemot! Imorgon på lunchen ska jag köpa en träningstopp och ta förebilder och lägga upp, jag tror jag behöver det för att få motivation och någonting att sträva efter.. Sen ska det inhandlas längdskidor, får se om jag hinner med det imorgon jobbar 9-18 så det kan bli svårt.. TIPS på bra längdskidor någon?? 🙂

Körde igång idag efter flera månaders paus har kört 20minuter på crosstrainern, gjort situps och kört lite hantelövningar här hemma, skaffa gymkort blir nog inte av då jag är borta nog många timmar hemifrån redan, men vi har en hel del grejer hemma och det finns ju så mycket bra videor på internet så nog ska det gå 🙂

Ni hittar en grym bild på den skrivande BIFFEN på min instagram @linneagranstrom 😉

Jag och gumman ♥

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Elina

  Oj, om din kropp håller på att förfalla vill jag då inte ens veta vad min kropp gör 😉 Men lycka till och det är så roligt då man känner sig riktigt peppad!

  1. Linnéa- Blev mamma som 17åring

   Hehe det kanske var att ta i men jag har tappat varenda muskel i kroppen känns det som 🙂

 2. Carro - Foto

  Hehe jag köpte också hem endel träningsgrejer i Fredags så jag tänkte träna i hemmets lugna vrå. Hittar heller ingen tid till att fara på gymmet då jag jobbar så pass mycket. När jag är ledig vill jag ju tillbringa mina timmar med barnen, men när dom lagt sig hinner man ju träna hemmavid 🙂

stats