Linnéa- Mamma till Ebba & Sixten♥

Besök hos barnmorskan☆

Imorse redan klockan åtta så hade jag tid hos barnmorskan ツ

Lillemans hjärtljud var bra men det blir ett återbesök redan igen nästa måndag då jag låg lite under min kurva som redan är lite under den understa.. (många under där men hoppas ni hängde med). Han var ju fixerad redan förra gången men hon tyckte han hade sjunkt ner ordentligt och det har jag ju känt! I natt trodde jag att jag skulle bli galen, jag var kissnödig hela hela tiden! Och vi håller ju på att renovera toaletten som ligger bredvid vårat sovrum så det blir en bit att vandra till nästa toalett så det var nästan så jag funderade på att kissa ute på altanen haha!

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
    1. Linnéa- Mamma till Ebba och bebis i magen♥

      Sf måttet hade inte ändras alls, så det låg kvar på 29 =/
      Om än jag själv upplever magen mycket större 🙂

stats