Linnéa- Mamma till Ebba & Sixten♥

Besöket hos barnmorskan gick jätte bra☆

 Hon var jätte gullig och mina värden såg bra ut, men det bästa utav allt var att få höra lille plutts hjärta och att få höra att min mage var sååå nätt och vacker hahaha!

Annars har jag bara jobbat hela dagen, jag var helt slut när jag kom hem där strax innan sju, så vi har mest legat i soffan och kollat på idol och nu blir det att byta och lägga sig i sängen istället. Blir att stiga upp tidigt imorgon också då jag börjar morgonen med ett möte.

Ge mig helg, jag vill hälsa på mina föräldrar och syskon, känns som om det var hundra år sedan sist ♥

Gubben och katten ute på fisketur ♥

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Fru Högstadius - gravid

    Åh vad skönt att allt såg bra ut! själv ska jag till barnmorskan om lite drygt två veckor, börjar bli lite nervös mest för att jag inte tycker att ja känner så mycket. Någon spark om dagen men inga andra rörelser, allt såg ju bra ut på URL så det är ju skönt att luta sig tillbaka på iallafall.

stats