Linnéa- Mamma till Ebba & Sixten♥

Buffalon i snön ☆

Grannarna måste tro att jag har blivit galen eller att lillebror valt att titta ut några veckor tidigare!  För jag har varit ute och premiär kört Bugaboon, jag var så nyfiken på att se hur den gick i snön och det var absolut inga problem, det gick toppen bra ツ

Åh vad jag längtar efter härliga vinterpromenader, komsi komsi bebis ♥

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. gretas

    Hej!

    Jag är också intresserad utav att köpa buffalon. Tänkte höra med dig nu när du hunnit använda vagnen ett tag vad du tycker om den? Jag bor i Luleå och är lite intresserad av hur den fungerar i snön 🙂

  2. Caroline Nilsson Photo

    Vad härligt att den funkade bra även i snö. Snart måste ju vi också spana in någon vagn men jag är sugen på Emmaljugas nya viking eller super viking 🙂 Har tittat på dom litegrann i butik men det tåls att funderas på ett tag till 🙂

stats