Linnéa- Mamma till Ebba & Sixten♥

Dagens ridpass mm☆

 Idag sköt vi lite på våran morgonträning då vi ville ut i det underbara vädret! Termometern visade bara sju minusgrader och strålande sol så vi träffades här ute och tog en pulkpromenad (är det ett ord?) innan vi sen gick in och tränade. Dagens träning var inte super lyckad, barnen var lite över allt men vi hade jätte kul och jag har sprungit på träningscykeln i kväll för att kompensera lite.

När sambon kom hem från jobbet så åt vi gårdagens taco rester till middag och sen for jag och Ebba till stallet. Vi brukar alltid rida med min syster men idag fick hennes häst Aifa vila och Muffin tyckte det var lite orättvist att Aifa skulle stå i hagen och äta hö så han gjorde några rymningsförsök till hagen med Ebba på ryggen. Men när hon sen efter några gånger visade att det var faktiskt hon som bestämde så gick det riktigt bra, vi fokuserade på övergångar större delen av passet.  Innan vi for hem så gick vi in och surrade med min mamma och min lillebror ツ

Oh just det i morgon ska Ebba ha med sig skidorna på skolan så det är bäst jag går ut och knyter ihop dom innan jag glömmer bort det…

Medan jag tog på mig täckisarna så kröp Sigge in på sitt rum och skulle börja leka i köket :>

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats