Linnéa- Mamma till Ebba & Sixten♥

Det är inte lätt att vara sjukskriven ;)

Nu skäms jag lite grann men att vara sjukskriven är faktiskt inte lätt, kolla vad jag gjorde igår haha!

Men det är ju trots allt bara 49 dagar kvar till julafton och våran junior är beräknad om 51 dagar!!!!!! 😀

 

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. hannarunesdotter

  Meeen vad fint papper! 🙂 Ett sånt paket skulle jag bli glad av. 🙂
  Jag jobbar en vecka till nu, neeedräkning! Kram!!

 2. Evelina

  Hej Linnea

  Har läst din blogg lääänge nu 🙂 Har en fråga som jag hoppas kunna få svar på, tjänar du pengar på din blogg? Och i så fall, hur gör du för att lyckas tjäna pengar på den? Jag har en dröm om att kunna tjäna pengar på min blogg så småningom men förstår ju att detta inte kommer helt gratis. Jag försöker läsa mig till information osv, men just om detta står det inte så mycket om mer än att ex storbloggarna Kenza och Blondinbella tjänar multum på sina bloggar. Riktigt så tänker jag mig ju inte, men kan man tjäna en liten summa även på att ha en blogg som din, men som ändå inte är lika stor som t.ex kenzas?! 🙂

  Hoppas jag får ett svar. kram

  1. Linnéa- Mamma till Ebba och bebis i magen♥

   Hejsan!
   Svar ja men jag gör ingenting speciellt 🙂 Jag har aldrig haft i åtanke att min blogg ska ha många läsare osv utan det har bara blivit så 🙂
   Jag bloggar för att jag älskar att dela med mig utav bilder och lite text då och då.

   Sen kontaktar jag inte företag själv utan det är dom som kontaktar mig för annonser, produkt recensioner, sponsrade inlägg osv..
   Sen skulle jag aldrig vilja leva på bloggen utan jag älskar att jobba :):) KRAMAR

  1. Linnéa- Mamma till Ebba och bebis i magen♥

   Tackar! Jag köpte faktiskt pappret på ica maxi för en 10a per rulle 😀

stats