Linnéa- Mamma till Ebba & Sixten♥

Det här med slalom!

Sambon min gillar att åka slalom och Ebbas längtan att få testa på slalom är stor! Så nästa år ska vi hyra eller köpa skidor till henne! Jag själv tillhör den här lite fegare skalan som gärna står nedanför backen och hejar på!

 

Jag har bara provat på slalom en gång och jösses vad det gick undan, jag missade den där lilla detaljen att man ska svänga fram och tillbaka för att det inte ska gå lika fort nerför backen haha!

 

Men nu har jag bestämt mig för att jag ska försöka övervinna min rädsla då det absolut hade varit en jätte rolig sport som hela familjen kan syssla med under den långa vintern här uppe i Norr.

 

Jag googlade runt lite grann och fick syn på ett företag som heter Ballbreaker som säljer en mäng olika upplevelser och fastnade för någonting som heter Skidsimulatorn!

 

Det verkar hur kul som helst, man står på ett par slalomskidor på ett rullband framför en stor bildskärm och svänger fram och tillbaka mellan slalompinnarna. Det ser otroligt verkligt ut och det bästa utav allt är att man kan ju inte krascha nedför hela backen haha! Det går tydligen att välja mellan att åka olika banor på tid eller om man bara vill friåka 🙂

 

Kanske det är detta man ska prova på för att få in det rätta slalom trixet innan man beger sig ut i backarna 😉

 

Någon utav er som har provat på det här upplevelsen? 🙂

 

 

 

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Ida

    Vi är i vemdalen nu och jag hade bara provat att åka slalom nångång med ungefär samma resultat som dig innan. Blrja bara i väldigt lätta backar så lär du dig snabbt.

stats