Linnéa- Mamma till Ebba & Sixten♥

DET HÄR MED TIDNINGSPRENUMERATIONER

När jag och mina syskon var små så fick vi ofta tidningsprenumerationer utav min älskade farmor som present.  Och jag kommer så ihåg lyckan när det låg en ny tidning bland alla andra tråkiga reklamblad i brevlådan när man kom hem från skolan!

En utav alla prenumerationer vi hade var på Kalle Anka och jag måste erkänna om än själva serietidningen var väldigt rolig så var en utav dom mest spännande sakerna med att just prenumerera på Kalle Anka att se vad det följde med för någon knasig grej till haha!

Nu på senare år har jag inte haft någon prenumeration på någon tidningen men när jag besöker min mor finns det nästan alltid någon ny tidningen att läsa och det känns så lyxigt att bara sitta och bläddra och drömma sig bort bland olika trädgårds eller inredningstidningar 🙂

Om än man kan få mycket inspiration på nätet och sociala medier så är det för mig hundra gånger mysigare att bläddra i en riktig pappers tidning. Särskilt när det gäller mat och baktidningar, annars är det så lätt att man hittar ett recept och sen är det borta men med en tidning så finns det alltid där nära till hands 🙂

Jag såg nu att Tidningskungen har en morsdag kampanj där man får grym rabatt på mängder av olika tidningsprenumerationer som Allers trädgård, Mat magasinet och Drömhem och Trädgård mf.

Prenumererar du på någon rolig eller inspirerande tidning? 🙂

 

20140621-122234-44554425

 

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Sanna

    Jag prenumererar på både tidningen Mama och SOLO. Dottern brukar varva tidningar och har just nu Prinsessan som kommer hem i brevlådan.

    Kram Sanna

  2. Matilda

    Jag premunerar på Sköna Hem 🙂 Älskar inredning och att få sitta och blädda i tidningar gör allt så mycker mer fridfullt än dessa telefoner.

stats