Linnéa- Mamma till Ebba & Sixten♥

Det här med träleksaker♡

Det första jag brukar kolla in när jag surfar runt på sidor som har barnsaker är att spana in deras utbud av träleksaker.

Jag älskar träleksaker! Dom är både hållbara och även riktigt snygga på golvet eller på hyllan när barnen inte leker med dom  ツ

 

Ett utav mitt favorit märken när det kommer till leksaker är Brio!
Dom har snygg design och jag vet att dom håller år efter år. Vi har själv plockat in en några Brio leksaker från bodan hos mina föräldrar som vi hade när vi var små för 20 år sedan och Ebba och Sixten har älskar dom! Och det bästa är att vissa ser fortfarande ut som nya!
Högt upp på Sixtens önskelista är en tågbana! Visst han har ju inte riktigt sagt det själv, men han älskar allt som rullar och just en tågbana kan man ha roligt med i så många år! Och jag kan erkänna att jag och resten utav familjen hade nog byggt en hel del tåg vi också;)
Leksakerna på bilderna hittar ni hos ToysRus!
Dom har som ni säkert redan är medveten om ett jätte brett sortiment med allt från leksaker, barnrums inredning, pyssel, uteleksaker, film och tvspel -ja du hittar även en Xbox 360 konsol här   ツ
Här hemma väntar jag och Ebba på att Sixten ska vakna så vi kan packa in oss i bilen för att åka till stallet! Muffin har fått vila två dagar då det har varit Lucia firande på skolan och igår var gumman på kalas. Så idag längtar hon efter ponnyn sin ツ

 

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. tessochlex

    Håller helt med, brios saker är så fina. Hittade mitt gamla briotåg hos mina föräldrar när våran mini kom, det är ca 30 år gammalt och är fortfarande jätte fint. Vi fick briotåg och brioleksaker i doppresent, älskar dem allihopa.

stats