Linnéa- Mamma till Ebba & Sixten♥

Det tog två sekunder..

För lillan att somna idag, dom har varit med dagis och skolan i Arcushallen hela dagen och hoppat längdhopp, höjdhopp och busat på 🙂 Och sen efter det så följde hon hem med bästisen Maja! Både jag och Krille jobbade sent idag så dom var snäll och lämnade henne hos mina föräldrar sen och där har Ebba och min syster Lydia bakat en massa. Så när jag kom kring åtta så blev jag bjuden på fika och sen tog vi bara in hästarna och for hem 🙂

Själv har jag jobbat från morgon till kväll, har inlevererat vårskor i määängder! 🙂

Nu ska jag röja lite här hemma och sen kring elva så kommer Krille hem♥

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats