Linnéa- Mamma till Ebba & Sixten♥

Det var så länge sedan så jag vet inte ens vart jag ska börja!

 

Jag ligger just nu helt utslagen på sängen, idag är det onsdag vilket betyder att jag har jobbat tre dagar sen semestern tog slut. Jag ska verkligen inte gnälla då jag har haft fyra veckor med semester och sen direkt två veckor föräldraledigt. Men semestern går ju ändå så fort och det är ju ett helt år kvar till nästa semester,,   Jag stryker sista meningen, det var inte alls så positivt tänkt 😉

Sen får jag skylla mig lite själv då jag inte är den bästa på att ”mjukstarta” efter semestern utan förutom långa arbetsdagar så har jag besökt gymmet alla tre dagarna trots att jag inte varit där alls under ledigheten. Idag började jag dagen på gymmet för att sen gå till jobbet, slutade klockan fem (veckans tidigaste dag) hoppade in i bilen och hämtade upp resten av familjen för att sen åka till stallet för att rida ett dressyrpass på finaste A. Som tur var blev vi bjudna på tårta hos mamma och pappa innan vi tog in och gjorde iordning hästarna så man fick sig en liten energikick! 🙂

Jag har en hel del att berätta och bilder att visa när det gäller våran semester men det tar får jag ta i ett annat inlägg för mina ögon går i kors xx

Hoppas ni haft en underbar sommar ♡

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. svsd

    يقوم عدد كبير من شركات الترميم بترميم المنازل في مدينة جدة بشكل دوري، وذلك لتحسين المظهر الخارجي والداخلي للمنازل، كما يهدف أيضاً إلى إعادة تأهيل أي مكونات يتعرض للتلف بسبب العوامل الخارجية مثل الرطوبة والهواء المالح، ويضمنون الجودة والدقة في كل مرحلة من مراحل عملية الترميم حتى يتم التأكد من تحقيق أفضل النتائج وإرضاء عملائهم.
    شركة ترميم منازل بجدة

stats