Linnéa- Mamma till Ebba & Sixten♥

EN TUR MED BÅTEN-MAGISKT ❀

Förmiddagen igår spenderades i stan med min syster Lydia och sen for vi hem och hämtade upp Ebba och for vidare till stallet.  Ebba tog två skutt med Muffin på hela 60 cm, det är inte klokt hur duktig och modig hon har blivit 🙂

När vi kom hem så for gumman och badade med ett helt gäng kompisar och senare på eftermiddagen blev vi bjudna på lasagne utav svärmor.

Vi avslutade kvällen med en jätte mysig båttur, det var alldeles spegelblankt längst in och tro det eller ej myggfritt!! Det var båtpremiär för Sixten och han älskade det trots att han byte plats mellan våra famnar då och då men han förstod ändå att man skulle sitta ner i båten. Vi var borta säkert över en timme och när vi gick in och tog av han flytvästen började han gråta och skulle ha på sig den igen.. 🙂

Nu ligger S och sover lunch och K har åkt in till stan för att köpa målarfärg! Jag och Ebba ska fixa lunch och sen har hon önskat en fin frisyr då hon är bjuden på kalas!

Här kommer lite bilder från gårdagens båttur. Jag älskar denna plats, den känns nästan magisk ❀

DSC_0401

DSC_0432

DSC_0436

DSC_0445

DSC_0448

DSC_0463

DSC_0502

DSC_0539

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. word wipe aarp

    At the moment, downloading videos from TikTok without a watermark is a violation of TikTok’s usage policy. This is due to the fact that the content on TikTok belongs to the user who made it, and it is not permitted to be distributed or reused without the author’s permission.

stats