Linnéa- Mamma till Ebba & Sixten♥

EN VECKA KVAR TILL DAGIS

Förskola, Förskola, Förskola hur ska jag någonsin lära mig detta? Man har ju själv vuxit upp med ordet dagis tur jag har ett litet tag till och träna in det…

Nästa vecka just denna dag Onsdag så är det dax för Sixtens första inskolnings dag på förskolan. Jag tror och hoppas att det kommer att gå jätte bra, han älskar människor och är så social. När vi är på Ica så flörtar han och babblar med främlingar från vagnen, samma sak om vi sitter och äter middag på en resturang då passar han gärna på och lära känna dom vid bordet bredvid. Och så fort Ebba har kompisar hemma så springer han efter dom och vill gärna vara med, extra gulligt är det nu när han har lärt sig dom flestas namn, Wilma, Emma, Moa, Nea osv…

Sen känns det bra att han kommer börja på världens bästa förskola, läget är toppen och personalen är helt underbar! Det känns så bra att det i stort sett är samma glada gäng som har tillbringar många år tillsammans med Ebba när hon var liten.

Det som just nu känns svårast är nog hur jag själv ska kunna lämna förskolan, vad ska jag göra hemma höll jag på skriva men jag ska ju faktiskt återgå till vardagen jag med och börja jobba igen. Självklart inte direkt men om tre veckor 🙂

(Jag måste erkänna att jag skrev nog ett d varje gång jag skulle skriva ordet förskola i hela texten men det tar sig)

DSC_0026

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats