Linnéa- Mamma till Ebba & Sixten♥

ETT DRESSYRPASS I DUGGREGNET ♥

Idag var det första skoldagen för Ebba efter påsklovet! Hon bara studsade upp när jag väckte henne, hon som annars brukar vara så morgontrött! Jag tror någon saknat alla sina klasskompisar! Själv var jag såååå trött, jag och sambon såg serier alldeles för sent så vi kom oss inte säng förrän närmare två..

Efter att gumman åkt till skolan så åt jag frukost och sen for jag till stallet då vi hade hovslagaren klockan nio. Sen mockade jag och red ett dressyrpass innan jag sen for hem igen till grabbarna mina ♥

Igår efter att S somnat så hoppade jag i löparskorna och tog mig årets första löparrunda utomhus! Det var riktigt härligt trotts att det började regna på hemvägen. Men visst är det skillnad på att springa inne på träningsmaskinen och ute, det känns i benen och även lite i halsen då det fortfarande är ganska kallt i luften.. Jag hade hoppats hinna med ett runda även idag men sambon jobbar sent sent så idag blir det att träna inomhus.

Nu har jag och Sixten precis tagit ut en plåt kolakakor ur ugnen! Dom doftar så gott!!

Nä nu ska jag se om jag inte kan få han att sova en stund så jag själv får lägga mig på soffan. Han har bara tagit en kort vila på tjugo minuter tidigare idag så kanske kanske han somnar en stund  ツ

Syskon april 2015

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats