Linnéa- Mamma till Ebba & Sixten♥

FÄRGGLATT PAKET FRÅN…

 Idag har jag och mina grabbar tillbringat förmiddagen och en del utav eftermiddagen i stan, Ebba ville hellre leka med Wilma och det gjorde hon rätt i då vi flängt runt lite överallt. Det var pappan i huset som behövde få sig lite nytt i garderoben men jag kom väl inte hem tomhänt jag heller 🙂

Vi har vandrat i butiker både i centrum och på storheden, lunchat och sen har vi handlat och varit förbi Hemmagastronomi där vi har hämtat godsaker till kvällens middag! Det ska bli så smarrigt, men vi ska vänta en timme tills Sixten har somnat 🙂

Vi har även hämtat ut paket, här ser ni innehållet i ett utav paketen som var från BABYBJÖRN!

DSC_0146

  En matchande pall till Sixtens potta!

En haklapp, två tallrikar, skedar och glas och sist men inte minst ett lek och ätförkläde!

DSC_0151

Det var inte många sekunder jag hade på mig att fota utan Sixten skulle fram och undersöka sakerna direkt!

DSC_0156

Jag måste berätta om gårdagen också då hände det någonting STORT men det får vi ta i ett annat inlägg för nu hänger det en liten grabb i mitt ben 🙂

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats