Linnéa- Mamma till Ebba & Sixten♥

Fina ponny ♥

Jösses så slut jag är i skallen! Jag är for till jobbet och var sjukt taggad efter två lediga dagar men vilken dag det blev, två och en halv pallar skor på lastbryggan var ingen dröm när temat i butiken ska ändras, rean ska sänkas, tidningsannonser bokas osv osv… När jag kom hem strax efter åtta så stekte min älskling palt till mig och sen har jag suttit och pysslat en massa, med vad hittar ni på min instagram @linneagranstrom 

Nu ska jag strax gå och sova och ta nya jobbtag inför imorgon, jag älskar mitt jobb trots dagens kaos! 🙂 

Jag och min systers ponny Aifa♥

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats