Linnéa- Mamma till Ebba & Sixten♥

FLYTTAT

Några meter… Vi bor bokstavligt nere på stranden just nu, vädret kan inte bli bättre och vi njuter för fullt! Jag som inprincip aldrig badar annat än i vårt badkar har tagit flera dopp varje dag dom senaste dagarna. Idag fick jag även med sambon på en simtur medan Sixten sov sin lunch, visst jag tjatade en hel del men skam den som ger sig : )

Igår hade vi extra mysigt nere vid stranden, efter att K hade varit med S på inskolning och jag och E ridit så kom min mamma, min lillebror och min ena lillasyster på besök. Vi gräddade våfflor som vi sen åt på stranden med jordgubbar och melon som min mamma hade med sig. Sen badades det, solades och fiskades i timmar : ) Vi han även med en mysig båttur senare på kvällen!

I Onsdags så var det dax för Sixtens första inskolningsdag på förskolan och det gick riktigt bra även igår men idag när jag var själv med honom så var han riktigt mammig. Ja mammigare än någonsin faktiskt! Om jag satt på en bänk eller på marken skulle han sitta i mitt knä och han har nog aldrig sagt ordet mamma så många gånger tidigare som idag. Det konstiga var att det höll i sig även efter lunch när vi kom hem. Han känner bergis av att jag själv börjar få lite separationsångest över att jag snart ska börja jobba och kommer att jobba sena kvällar och inte spendera lika mycket tid med min guldklimp. Ohh nu börjar jag nästan gråta, varför ska småbarnsåren gå så rackarns fort… Det känns inte som att det var så länge sedan jag klämde ut Ebba och denna stora lilla donnan börjar tvåan på Måndag! Förstår ni TVÅAN! :O

bild.PNG

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats