Linnéa- Mamma till Ebba & Sixten♥

Förlossningen närmar sig…

Fick en fråga om hur jag känner mig inför förlossningen och jag är faktiskt inte ett dugg nervös denna gången heller. Det gick så bra med Ebba så jag orkar inte oroa mig i onödan 🙂 Det enda är om det ska gå lika fort som sist och gubben min är på jobbet så är det typ kört då måste jag tigga skjuts av någon annan också får han åka direkt till sjukhuset för annars hinner vi nog inte fram haha!

Så lite mer värkar innan önskas denna gång 😉


Tidigare idag var jag och Ebba hos barnmorskan och kollade hur lillebror har det i magen och hjärtat dunkade på fint och min mage hade vuxit så det kändes skönt!

Hjärtljudet låg på 145 slag/minut och mitt sf mått låg på 31 cm*

Jag och magen nu i vecka 38 ♥


Ni missar väl inte mina TRE grymma TÄVLINGAR som jag har igång, klicka HÄR 🙂

 

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. jag är inte dum i huvudet! Jag har Aspergers syndrom!

  missa inte dagens lucka i julkalenden!
  I lucka 10 finns
  det populära LUXLISS Argan Oil Hair Serumet med arganolja från Highgrade.se

  Serumet hjälper till att återställa skadat hår och som ger en silkeslen naturlig känsla. Helt fri från sulfater, parabener, mineralolja och sodium chloride. Används med fördel innan färgning då det hjälper till att få färgen att sitta bättre i håret.

  Ger ditt hår UV-skydd och tas snabbt upp utan att håret blir tungt eller kladdigt. Skyddar mot värmebehandling och yttre miljöpåverkan.

  http://www.domkallarmighannes.com/2013/12/julkalender-lucka-10.html

stats