Linnéa- Mamma till Ebba & Sixten♥

FÖRSTA OCH ANDRA JOBBDAGEN AVKLARAD

Igår var det dax för första dagen på jobbet efter nästan två års mammaledighet, Sixten är ju inte två år men jag var sjukskriven några månader innan då jag hade en kota i ryggen som bråkade.

Jag som trodde att jag hade glömt allt blev nästan lite besviken när jag kom ihåg så mycket haha! Det känns jätte kul att vara tillbaka och jag hade nästan glömt bort hur mycket jag tycker om mitt jobb. Det enda som jag ogillar är det här med parkeringen och dom sena dagarna.. Barnen är inte vakna länge när jag kommer hem, men lite mys hinner vi med innan dom måste sova! Sen får vi passa på att surra och mysa innan jobbet ♥

Någonting som man inte är van vid är att stå och gå hela dagarna, om än jag är ganska aktiv på fritiden så sitter man ju då och då och det gör man inte ofta på jobbet! Jag hade jätte svårt att somna igår då det bara kröp i benen på mig men det känns redan bättre idag så snart har jag nog vant mig igen.

Jag längtar redan inför morgondagens ommöblering och fix!

image1

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
    1. Linnéa- Mamma till Ebba och Sixten♥

      Vi har öppet 10-19 till och med, dock stänger jag inte allt för ofta som tur är 🙂

stats