Linnéa- Mamma till Ebba & Sixten♥

Fort var helgen förbi!

Jag jobbade lördagen och vi hade sjukt bra försäljning vi sprang som galningar hela dagen, helt underbar tyckte jag då men det fick jag ångra på kvällen kroppen värkte och jag började må illa.. Måste lära mig att börja ta det lite lugnare och ta mer pauser på jobbet..

Direkt efter jobbet så for jag och hämtade mina föräldrar på flygplatsen, dom var så bruna och fina 🙂 Stannade en liten stund hemma hos dom och kollade på bilder från resan och hem fick jag med mig fina presenter hihi♥

På kvällen så for K iväg på 30årsfest och jag och Ebba hade myskväll i soffan 🙂

Igår bara myste vi hela dagen, det enda vi gjorde utanför huset var att vi käkade smörgåstårta och tårta hos våran grannar, inte för att det var så bara utan det var lika trevligt som alltid :):)

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats