Linnéa- Mamma till Ebba & Sixten♥

Fotoalbum♡

 Jag har blivit jätte dålig på att framkalla bilder trots att jag fotar en hel del fina bilder (får man säga så om sig själv haha)

Men efter Grekland resan så satte jag mig och framkallade ett gäng bilder nästan direkt så nu på förmiddagen har jag suttit och stoppat in dom i ett album. Det är ju tusen gånger mysigare att visa bilder i album än att visa dom på datorn ツ

Sen var det extra mysigt att göra det denna gången då det var barnens första utlandsresa så det albumet kommer dom säkert vilka kika på när dom blir äldre. Sen måste vi ju visa farmor och farfar osv bilderna..

 

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats