Linnéa- Mamma till Ebba & Sixten♥

Fotografering hos Anna Lintzén

I dag på förmiddagen har jag och Sixten varit till Fotografen Anna Lintzén. Vi har tagit alla våra bilder där och alltid varit jätte nöjda så jag var så taggad inför även denna fotografering!

Jag planerade in en liten vila innan och han fick äta just innan vi for så jag tänkte att han kommer att vara så glad, tji fick jag 😉 Visst han var inte jätte sur men han bjöd inte heller på några jätte leenden precis. Han har för några dagar sedan börjat låta som en liten hundvalp, han skrynklar ihop hela ansiktet och piper tyst så självklart var han tvungen att vissa sin nya grimashe.

Men Anna gjorde allt för att charma honom, lekte tittut, stoppade på Babblarna på mobilen mm så jag tror nog hon fick till några bra bilder trots allt. Hon sa att han är ju riktigt snygg trots sin allvarliga min och det är ju sant 😉

Nu är vi hemma hos mina föräldrar, Hovslagaren är här så Ebba är ute i stallet med mamma medan jag är inne och väntar på att Sixten ska vakna. Många vet jag väntar på en vinnare utav BackPack MINIn och jag kommer att presentera en under tävlingsinlägget i kväll när jag är hemma 🙂

Sixten under newborn fotograferingen för nästan ett år sedan 

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats