Linnéa- Mamma till Ebba & Sixten♥

Gօძოօɾցօղ♥

Gårdagen var riktigt härlig! Det började med att Ebba väckte mig kring åtta och då hade hon dukat fram frukost stortjejen våran❤ Sen kom hennes kusiner och dom lekte hela dagen lång! Jag och lilleman gjorde hand och fotavtryck med fingerfärg och det var verkligen inte lätt! Han tyckte att den kladdiga färgen var riktigt mysig och vägrade att öppna handen. Det gick lite lättare med fötterna men på några avtyck ser det ut som om han har storlek 40 då han som gled med foten på pappret haha! Bild hittar ni på min instagram 😉

Sen efter att jag tvättat av både honom och mig själv gick vi på en långprommis. Kring tre kom sambon hem från jobbet och då tränade vi för att sen göra tacos till middag.. Efter middagen så hälsade dom på svärmor och svärfar där det bakades mjukkaka så sen blev det kvällsfika framför djursjukhuset innan Ebba skulle hoppa i säng ツ

Nä nu ska jag se om Ebba vill vakna och äta frukost med mig, Sixten är redan vaken, han ligger och kämpar på i babygymmet 😉

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats