Linnéa- Mamma till Ebba & Sixten♥

GODISNYHETER

Som jag nämnde tidigare så kommer vi att få provsmaka lite nyheter från Cloetta innan dom landar ute i butikerna. Och på vägen till jobbet idag så hämtade jag ut detta paket. Jag var så nyfiken på innehållet så jag öppnade det redan i bilen och jag fick verkligen lägga band på mig själv för att inte börja glufsa i mig allt gott!

img_8767.jpg

DSC_0126

Favoriten Ahlgrens bilar kommer ut med en nyhet Modell 16 och Gott & Blandat kommer ut med en påse som heter fruktsallad, med en blandning utav klassiker och spännande nyheter 🙂

Ibland när jag är sugen på godis så händer det att jag istället köper läkerol och där kommer det en nyhet som heter Yup melon sour som är sockerfri och sötad med stevia. Tror denna kommer att bli en favorit!

DSC_0127

Jag är jätte svag för naturgodis och några nyheter som kommer att dyka upp bland  Coops naturgodis är bärcrisp, salt limelakrits, jordgubbsmandel och kanelmandel! Bland lösgodiset kommer det smarriga ”sockerbitar” i både sött, surt och salt!

DSC_0138

Det var inte det lättaste att fota med den här lilla handen som nyfiket skulle undersöka allt, så kvalitén på bilderna är inte den bästa men men 😉

DSC_0122

Nutisal lanserar tre olika smaker utav torrostade cashewnötter!

DSC_0144

Jag gillar det mesta i godisväg men det som står mig närmst om hjärtat är ändå choklad och där hittar vi två nyheter Plopp Rabarber och MüsliBITE nuts!

Produkterna kommer att finnas tillgängliga i det flesta butiker från vecka 20 🙂

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Riya

    Thanks i have search on google and find out your blog. I found something special on your post. It looks musch informative and well written. Thanks for share the post over web. We are waiting for the new posts. You can Visit on over website bolliwoodhungama. It’s a very useful for download new Bollywood & Hollywood Movies & Web Series. now we have published a new movies Section 375 Full Movie Download & Jabariya Jodi Full Movie Download Now you can Watch it.

stats