Linnéa- Mamma till Ebba & Sixten♥

GOLV, GYMMET OCH TJEJMIDDAG

Jag har hunnit med en hel del idag!

Förutom lite morgonmys med familjen så började jag dagen med att hämta ut ett paket i antnäs från Cloetta! Vi har fått den stora äran att få bli ambassadörer och kommer då och då få hem smaskiga nyheter att prova. Vad som gömde sig i paketet visar jag i ett eget inlägg 🙂

Sen åkte jag vidare till Bra Golv där jag lämnade tillbaka golvproverna som vi har haft här hemma. Jag som trodde att det skulle vara lätt som en plätt att välja golv har stirrat på dessa ”prov plankor” jag vet inte hur många gånger.. Till en början var vi inte riktigt helt eniga men jag tror nu att K har gett med sig och att vi kommit fram till vilket golv vi ska ha haha 😉

Sen han jag även med ett besök på gymmet och shoppa en present till Ebbas kompis som har kalas till helgen innan det var dax att jobba några timmar!

Igår kväll efter jobbet hade vi tjejmiddag på Tapas de Papá där det var Tapas tuesday! Jag vet inte hur många olika saker vi åt men allt var riktigt gott och personalen var jätte trevliga 🙂

img_8723.jpg

img_8763.jpg

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Riya

    Thanks i have search on google and find out your blog. I found something special on your post. It looks musch informative and well written. Thanks for share the post over web. We are waiting for the new posts. You can Visit on over website bolliwoodhungama. It’s a very useful for download new Bollywood & Hollywood Movies & Web Series. now we have published a new movies Section 375 Full Movie Download & Jabariya Jodi Full Movie Download Now you can Watch it.

stats