Linnéa- Mamma till Ebba & Sixten♥

Gott med snö!

Igår var jag riktigt effektiv, jag började dagen med att träna och sen sprang jag på träningscykeln i tjugo minuter innan jag och Sixten gick ut och skottade för att sen ta en promenad i snön! Det var sååå tungt så jag trodde inte vi skulle orka oss tillbaka då vägen var oplogad, det är så typiskt mig att inte tänka på att det är en väg tillbaka också.

När Ebba kom hem från skolan så packade vi in oss i bilen och körde till stallet, vägen dit gick ändå bra trots att det inte var plogat men på vägen tillbaka var det galet jag såg nästan ingenting utav all snön som yrde och låg på marken.

Ridpasset blev också lite extra spännande då det blev strömavbrott i hela byn så ridbanelampan slocknade och vi fick lysa med mobilerna våra i stallet för att få av all utrustning, tur vi har snälla hästar! ツ

På kvällen gjorde vi hemmagjord pizza och sen hade vi tänkt att krypa ner framför en film på Netflix men då blev vi utan internet men nu kom det precis igång igen.. Hoppas strömmen håller sig kvar också så vi kan laga goomiddag i kväll.

Sambon tog ett extra pass förra helgen så har fick helg redan igår kväll så vi har tränat tillsammans nu på förmiddagen också har jag skottat och mer skottning lär det bli idag!! Det är inte klooookt vad det snöar, nu har det hunnit bli ganska mörkt ute men jag ska fota i morgon och visa er, vårt hus syns knappt från visa vinklar haha!

Sixten älskar att krypa runt i snön och ta en tugga eller två 😛

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Life of Johanna

    Just nu har jag en tävling på bloggen där du och en bloggvän kan vinna pris. Det är enkelt och vara med. Kika gärna in! Ber om ursäkt om du inte gillar denna form av kommentarer, men du får tänka du iaf fick ett extra besök till din blogg idag! 🙂

stats