Linnéa- Mamma till Ebba & Sixten♥

Gravid vecka 19 vs 33 ♥

Det är så roligt att titta tillbaka på hur magen såg ut för några veckor sedan! På bilden till vänster har vi magen i vecka 19 och på bilden till höger är magen idag i vecka 33 (32+2). Jag kommer så ihåg när jag tog första bilden att jag var så nöjd över att jag äntligen fått mig en lite kula haha!

Helgen här hemma har varit väldigt lugn, jag är fortfarande riktigt förkyld så vi har bara varit hemma och slappat. Idag har vi tagit oss ut ur huset och hälsat på mina föräldrar för att fira min lillebror som fyller heeela 17år imorgon!!!! Vi blev bjudna på tårta och bullar och sen jätte god lax med en massa smarriga tillbehör 🙂

Lillan sover sen en halvtimme tillbaka och vi ska snart se solsidan ☀

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats