Linnéa- Mamma till Ebba & Sixten♥

Hål i öronen☆

Jag nämnde ju tidigare att Ebba ville göra håll i öronen och det är många som har undrat om det blev av och hur det gick.

Anledningen till att jag inte har skrivit om det är för att många utav mina nära och kära läser bloggen och jag tyckte att Ebba skulle få berätta det själv istället för att dom skulle få läsa om det i min blogg.  Men nu har det gått tre veckor? sen hon gjorde hålen =)

Det var en jätte trevlig kvinna som gjorde hålen och Ebba sa inte ett pip utan hon var så glad över att hon äntligen fick göra sina efterlängtade hål. Dom har inte blivit ett dugg kladdiga eller svullna så det känns jätte bra! Nu längtar hon tills hon får köpa örhängen fnissar ツ

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats