Linnéa- Mamma till Ebba & Sixten♥

Hallå alla preggosariusar där ute!

Hur sjutton gör ni för att sova skönt?

Jag har väl fått inse att min mage kanske inte är den största på denna jord men jag kan ändå inte sova bra på natten!  Jag vet inte hur många gånger jag vaknar per natt och försöker hitta den där perfekta sovställningen som inte verkar finnas!! Jag är den där som alltid innan har sovit på mage med med armarna under kudden och huvudet lite på sned, men att sova på magen nu det är inge vidare..

Tips mottages gärna ツ

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Åsa

  Hej Snygging! Din mage är jättefin och man ska nog vara ganska glad över att man inte blir jättestor så fort, det är ju bara tungt att bära..
  En sådan här (FormFix) har hjälpt många sova gott, dessutom kan man använda den till sittpuff till barnet sedan, genom att köpa till ett överdrag i mindre storlek. Fiffigt va?
  Jag specialbeställer önskad färg, OM du vill ha;http://www.babynord.se/gravida-amning/formfix

 2. hannarunesdotter

  Haha jag gick in här bland kommentarerna för att få bra tips – men neheee! Man SKA visst inte sova bra som gravid? Haha. Kram på dig!

 3. Fru Högstadius - gravid

  Jag har svårt att hitta en bekväm ställning att somna i. Jag brukar sova precis som du, på mage och armarna under kudden. Nu försöker jag somna på liknande sätt fast på sidan. Jättesvårt att förklara men jag lägger två kuddar typ som ett L, då har jag en under huvudet och en som jag kramar och kan luta magen mot. Sen vaknar jag alltid på magen iallafall så lite bekvämt måste det ju fortfarande vara, haha!

 4. Louisefoto

  Man behöver inte ha världens största mage , Min bästa vän hade inte stor mage när hon vänta sin son , Magen började växa jätte mycket efter vecka 30-31. Du har världens finaste son i din mage de vet vi 😉

 5. Saran - Mamma till Julian

  Haha det roligaste är ju att det bara blir värre och värre 😉 jag sov på mage till typ v 20… Sen när jag låg på sidan innan magen hade blivit så stor, så var det skönt att ha en kudde under magen för att stödja upp! För magen var som för liten för att stödja upp sig själv, men ändå så pass stor att det kändes som att den höll på att ”falla ut” ^^ nu vaknar jag ju typ 10ggr på natt antingen för att pissa, eller bara för att vända mig om :p

stats