Linnéa- Mamma till Ebba & Sixten♥

HÅRET♡

Igår var det äntligen den dagen som jag sett framemot länge, mitt röda ganska så slitna hår fick sig en massa kärlek hos duktiga Catrin på Icon här i Luleå. Från att ha hoppat fram och tillbaka mellan olika frisörer har jag verkligen funnit min, och lokalen den är hur mysig som helst! Helt ärligt så skulle jag kunna tänka mig att flytta in där bland alla fina saker  ツ

IMG_8620.JPG

Det var länge sedan jag var hos frisören sist så den röda färgen som jag underhållit själv var kanske inte den jämnaste, då det titt som tätt dykt upp en superblond utväxt. Och kasta på en rödfärg på det själv är kanske inte det smartaste *fnissar*

 Men nu är ordningen återställd, förutom ny färg så fick sig även topparna en omgång och som inte det vore nog så fick jag testa någonting nytt för mig, Olaplex!!

Jag har suttit och klurat på hur jag ska förklara denna otroliga behandling men bäst är nog om ni läser på om den själv. Här kommer i alla fall en liten kort beskrivning:

Olaplex är en produkt innehållande en patenterad molekyl som sammanlänkar och multiplicerar svavelbindningarna i håret. Det innebär att man för första gången kan laga ett skadat hår. Svavelbindningar är en av hårets viktigaste beståndsdelar, när dessa med hjälp av Olaplex-molekylen sammankopplas så blir håret starkare och friskare.

Många av er har säkert redan skrålat ner till denna bild redan och ja här har ni håret!

Jag är så NÖJD  🙂

IMG_8741.JPG

IMG_8742.JPG

Dom fina lockarna överlevde natten så sista bilden ovan är från tidigare idag 🙂

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Mirre

    Men oj det var länge sedan, kul att snubbla på dig, jag hade bloggen myflowergirl, blogg.se innan =D

    Ser att du fick en Sixten i dec 2013, jag fick en Isabelle nov 2013 =D

    Hoppas att allt är bra =D

stats