Linnéa- Mamma till Ebba & Sixten♥

Hemmagjord Rabarbersaft♡

 Efter att ha druckit mammas rabarbersaft så var jag tvungen att göra egen för första gången. Och jag säger bara det om ni inte har gjort rabarbersaft så gör det! Den blev riktigt god och det är så  E N K E L T !!

Under tiden rabarbern skulle sila så stoppade jag Sixten i bärselen och gick ut och hängde tvätt och som han skrattade när kläderna fladdrade framför ögonen på honom sötungen! Han har ju börjat få sitta framåt i 360´n och det älskar han ツ

Det var många som undrade hur jag gjorde saften och det är 2 kg rabarber som jag skivat smått och kokat upp med ca 1,5 liter vatten tills rabarbern blev mjuk. Sen silade jag det och slängde rabarberresterna och sen kokade jag upp saften igen med 1 kg socker och ca en halv deciliter pressad citron.

Ni hör ju hur enkelt det är och ingenting smakar så mycket sommar som iskall hemmagjord rabarbersaft♡

 

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats