Linnéa- Mamma till Ebba & Sixten♥

Hopptävling, träning mm

Här inne har det varit tyst hela helgen men vi har verkligen haft fullt upp..

 

I fredags så blev det en tripp till Älvsbyn med Sigge och min mamma. Vi möte upp min syster och vandrade i deras mysiga butiker, jag fyndade bla en jacka på halva rea priset!! : )

 

I helgen har det varit hopptävling så det har verkligen inte bjudits på någon sovmorgon, på söndagen så ringde väckarklockan redan vid fem. Men Ebba skulle absolut med och kolla och hon har hjälpt till att göra i ordning hästen och gått banorna och tränat på att memorera. Det är min syster som tävlat och dom var så duktiga! : )

 

Vi har även skottat fram hagen, båda trådarna var i stort sett under snön och det kändes i kroppen efteråt kan jag lova! Också har vi tränat en hel del jag och sambon, och idag kom svärmor förbi med semlor mitt i träningen och jag var inte sen med att trycka i mig en opppps!

 

Annars idag så har vi varit i stan en liten sväng, varit i stallet och ridit, och sambon har kört skoter med brorsan min, vi har även lagat en smarrig kycklingwook också har jag gjort en grej i Sixtens rum som jag ska visa er i morgon!

 

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats