Linnéa- Mamma till Ebba & Sixten♥

Hur känns det? Ångest?

Jag fick frågan hur det känns att ha passerat BF-datumet! Om det känns jobbigt?

Ännu har jag ju bara gått över två dagar och man ska ju räkna plus/minus två veckor så jag känner då ingen ingen ångest alls, han kommer när han kommer helt enkelt ツ

Visst jag trodde ju att han skulle titta ut tidigare precis som Ebba gjorde men trots att jag sover otroligt dåligt och det är tungt att röra sig ibland så är jag inte less på att vara gravid! Snart har vi ju våran lilla bebis här hos oss♥

Jag har föresten fyndat några fräna t-shirtar till lilleman på mellandagsrean, dock kan han inte ha dom på länge då jag tog storlek 68 och 74, men jag kunde bara inte hålla mig! ツ

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Nina

    Jag gick över tiden med båda mina tjejer. Jag tyckte inte det var jobbigt & hade samma inställning som du! Klart man längtade ihjäl sig, men tyckte det var mysigt med magen. Verkade mest vara alla andra runt omkring mig som var himla trötta på att vänta 😉

stats