Linnéa- Mamma till Ebba & Sixten♥

Idag har jag & plutt varit grymma ;)

Lämnade lillan (jag kommer nog att kalla hon lillan även när hon går på gymnasiet) på dagis klockan åtta, dom skulle gå upp till skolan och kolla in bygget som snart ska vara klart och sen skulle dom sjunga där 🙂

När vi kom hem så somande vi en stund till och sen ringde min svärmor och frågade om vi ville komma och äta smörgåstårta som dom hade kvar sen igår, min sambos morfar fyllde nämligen 90 bast igår helt sjukt juu! Så vi satt där och surrade och mumsade tills det var dax för gubben att åka iväg till jobbet. Eller nä föresten nu svammlar jag innan han for till jobbet så for vi och hämtade hem lillan dom går bara 8-12 nu i början 🙂

Sen till rubriken varför vi är så grymma! Jag och lillan har städat i alla köksluckor, vi har rensat och torkat och sen har vi dammtorkat kök, hall och vardagsrumm och en massa annat.. Imorgon ska vi fortsätta med resten av huset *pepp pepp*

Sen efter att vi käkat middag så for vi hem till mina föräldrar och åt ännu mer middag min syster hade gjort jätte god kassler så vi kunde inte hålla oss och sen gick vi ut till stallet.

När vi kom hem så har vi badat badkar och klockan åtta nattade jag lillan och sen har jag fortsatt mitt städande! Men nu ska försöka hitta på något kvällsfika till min gubbe som kommer hem strax**

  En favorit i repris- Jag & Lydia i Grekland tidigare i sommar

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats