Linnéa- Mamma till Ebba & Sixten♥

IGÅR JOBBADE JAG VECKANS SISTA PASS!

Denna vecka har varit helt galen, så mycket att göra! Det blev verkligen ingen mjukstart tillbaka på jobbet om man säger så! Både i förrgår och igår så har jag gått och lagt mig vid nio tiden och då har jag verkligen försökt hålla mig vaken längre men kroppen och huvudet har inte orkat där av den otroligt dåliga uppdateringen här inne.

Även sambon jobbade igår så min älskade pappa tog hand om barnen under dagen. Sixten var jätte taggad över att få åka till morfar, han har surrat om att få klippa gräset med morfar i flera dagar! Eller ”kippa me offa” som han själv säger 🙂 Jag slutade strax efter fyra och när jag kom för att hämta barnen så blev jag bjuden på tjälknöl och potatisgratäng med kantarellsås, så otroligt gott och verkligen hur uppskattat som helst!

Idag har jag bara myst och lekt med barnen, man är inte van vid att inte se dom hela dagarna♥

Jag och Ebba var iväg till stallet och dressyrade med Muffin och Aifa medan Sixten sov lunch och sen har vi hängt med min svägerska och Ebba har lekt med sina äldre kusiner i byn medan Sixten har lekt med dom yngre. Även solen kikade fram en stund denna annars ganska kalla och gråa Söndag. Hösten är verkligen här ☀☁

Nu till veckan tänkte jag börja spana efter vinterkläder till barnen, det är så skönt att ha gjort bort det!

Vad ska ni ha på era stora och små i år? Eller hade ni något jätte bra ytterplagg förra året som ni kan tipsa om? ツ

DSC_0195

DSC_0230

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Ida

    Vi har kört med Didrikson i flera år nu. De är jättebra. I år ska Tuva få tvådelat set så får se vad vi köper.

    1. Linnéa- Mamma till Ebba och Sixten♥

      Ebba hade Didrikson förra året och vi var super nöjda! Dock behöver hon storlek 146 i år och vet inte om dom görs så högt upp i storlekarna? Ska forska på det, tvådelat vill hon ha iaf 🙂

stats