Linnéa- Mamma till Ebba & Sixten♥

ISBRYTARNAS DAG- BILDER

Våran helg har verkligen varit hel mysig! I Fredags så gick sambon sista nattpasset så nu har han fem veckors semester tillsammans med resten utav oss i familjen.

Trots att han jobbade hela natten mot Lördag så steg han upp strax innan tolv för att hänga med oss andra in till stan på Isbrytarnas dag. Vi virrade runt och letade parkering ett tag så vi han inte se hela sjöräddningsuppvisningen med helikopter men det var riktigt spännande att vandra runt på isbrytarna.

Dom bjöd även på kaffe, festis och varmkorv. Också fanns det hoppborg för barnen också fick man en ballong innan man gick hem! Barn och ballonger alltså 🙂

Här i Luleå så har det varit hamnfestivalen under några dagar så vi stannade till och åt middag och köpte lite godisremmar och sockervadd på marknaden innan vi for hem. Hemma blev det mys i soffan framför en film!

Mer om våran helg får jag ta i morgon, jag måste ta tag i kaoset i köket… Jag är bara så trött i benen, jag och min svägerska har varit ute och sprungit upp för berget ovanför oss några vändor. Jag som hade träningsvärk i vaderna sen innan lär nog känna av det ännu mer i morgon 🙂

DSC_0091

DSC_0026

DSC_0044

DSC_0049

DSC_0073

DSC_0083

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats