Linnéa- Mamma till Ebba & Sixten♥

Jag har ju inte visat er grodans overall☆

Det fick bli en jätte mjuk overall i fuskpäls  från Newbie 🙂

Jag hade som tänkt att vi skulle kunna använda den som vi hade till Ebba men den har det lekts med för fullt det sista året!

Ebba använder nämligen den till sin docka ”Annabell så den var inte så där super fräsch om jag säger så, livet på landet som docka kan vara ganska hårt ibland haha 😉

 

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. sanna

    Hej! Jag lämnar en kommentar hos dig för att fråga om du skulle vilja göra mig en liten tjänst som skulle betyda såå mycket för mig!! Jag heter Sanna och är 20 år och bor i en liten stad utanför Stockholm, jag brinner för mode och skönhet (vilket du kan se i min blogg haha) jag deltar nu i Schwarzkopf tävling på facebook där man kan vinna en tävling om Sveriges snyggaste hår! Jag skulle vara evigt tacksam om du ville rösta på mig! Kram!
    https://hairicons2013.com/sv/entry/87/

    / http://WWW.FASHIONJOINT.SE

stats