Linnéa- Mamma till Ebba & Sixten♥

Jag & Magen ♡

Helgen har gått i en himla fart!

Jag och Ebba spenderade hela lördagen hemma hos mina föräldrar där vi stöpte ljus, pysslade i stallet och åt gomiddag! Jag hade med mig kameran men batteriet glömde jag tyvärr hemma.. Men ni hittar en bild på min instagram..

Jag har blivit himla snurrig nu i slutet av graviditeten, eller så håller jag på att bli galen då jag mest bara går hemma! Igår när jag stod och lagade mat så skulle jag kolla upp en sak i en kokbok som jag visste att jag bläddrat i tidigare under dagen och som jag letade denna bok, och tror ni inte att jag hittade den sen i bastun :S Fråga mig inte varför jag tagit med mig kokboken in i bastun när jag hängt tvätt?! 

Oh nu måste jag ta en datapaus min rygg värker som sjutton 🙁

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Josefine

    hej.. =) en mysig blogg du har.. 🙂
    nu till min fråga..
    har precis börjat blogga här på vi med barn.. men förstår inte alls hur man lägger upp bilder i sina inlägg? fungerar inte när jag gör det? vet du om man kan lägga upp bilder via sin instagram också? har nämligen en blogg på blogg.se och där har de en sådan funktion nämligen 🙂 jag kan heller inte skapa nya kategorier.. eller har skapat men de syns inte på bloggen?:/ Hoppas du skulle vilja hjälpa mig lite 😉 kram Josse.

stats