Linnéa- Mamma till Ebba & Sixten♥

Jordgubbsmysteriet haha!

Idag har vi varit på 6 månaders kontroll med Sixten inte för att han är riktigt 6 månader ännu men om tio dagar så :):)

Han var 70cm lång och vågen visade 7800gram och han gick igenom besiktningen 😉 Nu ska vi inte dit förrän till hösten om det inte skulle vara någonting speciellt!

Efter BVC sprang jag in på ica och handlade lite medan sambon och Sixten for till Biltema och skulle köpa någonting till fyrhjulingen. Jag möte pappa där inne och jag kunde inte låta bli att snegla ner i hans kundvagn och se vad för gott dom skulle äta i morgon 😉 Nog för vi också ska äta gott i morgon på midsommar men ingen lagar så god mat som mamma och pappa!

Utanför Ica var det världens kö till jordgubbarna så jag ringde till pappa som fortfarande var där inne och handlade och frågade om jag skulle köpa en låda jordgubbar till honom också så han slapp köa. Jag såg att han hade med sig hästtransporten så jag stoppade in jordgubbarna där då bilen var låst. En tant stannade till och kollade lite snett på mig, jag började fundera på om hon tänkte sno jordgubbarna då jag sen gick till min bil eller om hon trodde att jag matade hästarna med jorgubbar (nog för att pappa inte hade några hästar med sig i transporten men det visste ju inte hon) haha!

Nu ligger Sixten och sover och sen ska vi ut på en prommis!

20140619-171535-62135505.jpg

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Anonym

    Bara en liten fråga kag kanske har missat det eller så har du inte skrivit ut det, men ammar du fortfarande Sixten?
    Svara gärna i ett inlägg dånar jag slipper sitta och leta på detta som kag kommenterade i tack på förhand KRAM

stats