Linnéa- Mamma till Ebba & Sixten♥

Klickat hem en barnvagn☆

L Y C K A N      Ä R      T O T A L ♡

Jag har varit helt förälskad i denna vagn jag vet inte hur lääääänge! Så löjligt men sant

Jag hade ju tänkt att hålla hårt i slantarna och använda samma vagn som vi hade till Ebba, men kärleken till denna vagn den är för stark så efter många många funderingar fram och tillbaka så var jag som tvungen att klicka hem den till slut. Pappan i familjen är väl inte lika övertygad som mig men det kommer han att bli så fort han har fått provköra och fått se den live trust me 😉

Så nu jäklar grodan i magen hoppas jag att du älskar promenader lika mycket som jag för nu blir det att åka vagn 😉

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Moa

  Åh vad kul! Den är så fin! Har också varit sugen på en sån till ett framtida syskon men har kännt lite att det är en ”stadsvagn” och här hemma är det mest bara grusvägar. Så jag väntar med spänning på e recension från dig för ni verkar också ha mest grusvägar runt omkring 🙂 Trevlig helg!

 2. Jennifer

  Vi är såå nöjda med vår buffel! Lätt värt varenda liten krona sedan så är sittvagnen såå smidig när de väl är dags för den delen. Love it!

 3. Mamma Evelina

  Ja exakt! Dom kan köpa skotrar och fyrhjulingar, är ju nästan samma sak 😉 Och sen tycker jag ändå att de är ett bra köp eftersom att man bara behöver den vagnen och ingen annan. Annars brukar ju dom flesta vagnarna bli klumpiga när barnet börjar vara över ett år och då köper man en mindre smidigare. Pratade faktiskt med honom på morgon och han tyckte att de lät bra ändå 😉

 4. Mamma Evelina

  Försöker övertyga min Lars om att de är ett bra köp också 😉 hehe! Har sagt att om jag inte hittat en annan vagn innan v30 så kommer jag beställa en ny bugaboo 😉 Så vi får väl se!

  1. Linnéa- Mamma till Ebba och bebis i magen♥

   Du får köra min teknik 😉 Krille ser det ju som bara som en dyr vagn som man ska köra men då frågade jag vad han gjorde med sin skoter och fyrhjuling och då svarade han köra haha. Jag hade faktiskt inte tänkt att köpa den först men jag kunde som bara inte sluta tänka på den och det märkte väl han också så nu väntar jag ivrigt på leveransen :):)

stats