Linnéa- Mamma till Ebba & Sixten♥

Kräsen, leta leta…

Helgen flög förbi snabbt som vanligt!

I lördags blev vi bara tre i familjen höll jag på att skriva men sambon for iväg till jobbet tidigt på morgonen efter tre veckors julledigt med oss. Det har varit helt underbart att ha honom här hemma, vi har ätit gott och bara myst på.

Helgen har vi mestadels tillbringat hemma hos mina föräldrar, vi har ju ponnyn hemma hos dom så det har ridits och pysslats i stallet. Vi plockade fram några bommar i förrgår och igår och dom var så duktiga! Det blev ett litet skutt i galopp och ni kan ju gissa om lilla fröken är mallig om än det var tänkt att hon skulle trava haha ツ

Igår kväll sålde vi en utav våra bilar som vi haft i fyra år så nu måste jag tvinga mig själv att börja spana efter en ny! Jag är bara så otroligt kräsen och det lär ju inte vara enklare att hitta en bil sen vi köpte nybilen för några veckor sedan. 😮

Nä nu ska jag hoppa i duschen och fixa lite innan Sixten vaknar ♥

 

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats