Linnéa- Mamma till Ebba & Sixten♥

Kroppen 2 månader efter graviditeten**

Jag ska inte gömma mig i vassen i sommar så i måndags började jag träna! Jag klickade hem boken som ni ser här nedanför och i den finns det jätte bra bilder och beskrivningar på en massa olika övningar.. Jag började med boken så fort jag fick hem den och Ebba gick och hämtade sig hoppboll och hängde på även hon hihi 🙂

Igår vaknade jag så sjukt motiverad så jag smög upp strax innan nio medan dom andra fortfarande låg och sov och ställde mig på träningscykeln och körde ett pass på 20minuter och sen blev det ett till på kvällen. Och visst kändes det lite i morse när jag vaknade men direkt efter frukosten så packade jag ner Sixten i vagnen också tog vi en rask promenad!

Stanna nu kvar älskade motivation!!! 🙂

 

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Fru Högstadius

  Så snygg du är! så där såg inte ens min kropp ut innan jag blev gravid. Känner verkligen att jag snart måste sparka mig själv i baken och börja kämpa lite. Funderar också på att köpa den där boken, bläddrade lite i den hos en mammavän och det verkar väldigt bra!

 2. Lisa

  Alltså gömma sig i vassen??? Du är ju pinnsmal.
  Jag är inte ens halv vägs och fick barn 3 år sen.

  Men jobba på o bygg muskler

 3. Åsa

  Wow, du är ju i bra form trots att du så nyligen fött barn! Så där såg jag INTE ut 2 månader efter graviditeten!
  Träning är såå skönt och bra för hela kroppen (och knoppen), man blir smidigare, starkare, friskare och ännu mer välmående.
  Alla pratar så gott om Olgas böcker – kör hårt!
  : )

  Kram
  Åsa

stats