Linnéa- Mamma till Ebba & Sixten♥

Kroppen en vecka efter förlossningen!

Idag blir Sixten en vecka och vågen visar -10kg! Jag har alltså 4kg kvar att gå ner till min normalavikt..

Här har ni magen i vecka 39 vs magen idag en vecka efter förlossningen!
Jag tycker det är helt fantastiskt hur kroppen kan dra ihop sig utan att man gör någonting, jag menar den här veckan som gått har det ätits en massa god nyårsmat och fikats varje dag då vi haft en massa besök som kollat på lilleman och firat Ebbas födelsedag 🙂
Sen saknas ju mina muskler på magen men det ska fixas 😉
Jätte suddiga mobilbilder ajabaja på mig 😉
Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Johanna

  Det är det där som är de positiva med att vara ung när man får barn 😀
  Vips så försvinner magen….mina 2 första sa vips,3:e fick jag vajsing med ämnesomsättningen och gick upp 30 (!) kilo efter förlossningen….nu efter 4:e som kom 11 år efter 3:an kämpar jag kan jag lova 😉

 2. annicaa

  Samma för mig! Så jag har så svårt att relatera till de som kämpar
  Med graviditets kilon för att de lixom bara försvunnit på mig!

 3. Jannice

  Helt otroligt vilken tur vissa har med kroppen och återhämtningen! 🙂 Måste vara riktigt skönt att kunna ha sina gamla kläder igen så snabbt efter förlossningen. Och grattis till lilla Sixten, så himla söt han är! Ebba måste var riktigt stolt nu! 😀

 4. Evelina

  Kroppen är verkligen fantastisk! Jag säger som jag sa på instagram, du är så vacker oavsett om du är gravid eller inte!! <3

stats