Linnéa- Mamma till Ebba & Sixten♥

Långdag & Bloggerbjudande

 Dagen har känts hur lång som helst trots att vi har hunnit med en hel del. Vi har varit ute på en långpromenad, också har Ebba har åkt skidor och jag också Sixten har försökt gå med vagnen efter skoterspåren men skaren höll inte riktigt. Sen har Ebba lekt med sin kusin och jag har tränat med Sixten klängandes över mig. Han har börjat härma visa övningar som jag gör och det är för gulligt!! Sen har vi badat och byggt världens legotorn, lagat middag och myst framför tvn.

Nu saknar jag Krille, den här veckan är värst jobbmässigt då han slutar sååå sent! Det är tur att barnen somnar snällt för när klockan är åtta så är jag inprincip redo för sängen själv efter att ha sprungit och jagat Sixten hela dagen. Denna unge kan det här med att snabbt smita iväg och hitta på bus!

Jag har precis kollat igenom mailen och jag har fått ett erbjudande från en bloggportal som jag funderat på innan men det här med att flytta fram och tillbaka, nja jag vet inte det tåls att fundera på lite till… Jag trivs bra här men att vara ”toppbloggare” lockar så klart.

Idag har Ebbas håriga lilla pärla fått vila, hon var inte superglad över det men imorgon ska vi till stallet igen  ツ

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats