Linnéa- Mamma till Ebba & Sixten♥

LILLA HOPPRYTTARN VÅRAN

I fredags efter att Ebba kom hem från skolan så for jag och barnen till stallet. Ebba har varit sugen på att prova hoppa Muffin ett bra tag men jag har sagt att vi väntar tills ridbanan tinat fram ordentligt, sagt och gjort så efter en massa pyssel i stallet så tog vi fram ett litet hinder. Dom började travhoppa som ni ser på bilden nedan och sen avslutade dom med några skutt i galopp. Jag hade tyvärr en inte allt för glad liten herre som satt i vagnen så det blev bara en bild på första skuttet. Jag skulle kunna ladda upp ett litet filmklipp på min Instagram också 🙂

Ebba tyckte det var jätte roligt så igår tog hon några skutt till och dagen innan blev det markarbete!

DSC_0006

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Ida

  Vad duktiga!

  En fråga. Har du fått några reaktioner på dagis, skola osv när Ebba har börjat på att du är en ung mamma?

  Jag är 29 och fick Tuva som 22 åring. Men jag ser yngre ut än 29. Så folk gissar oftast på att jag är ca 20-25 vilket gör att många tror jag är en yngre mamma än vad jag är.

  1. Linnéa- Mamma till Ebba och Sixten♥

   Nix inte det, eller det är klart i början att folk kollade lite mer när man var så ung men jag har aldrig fått någon elak kommentar 🙂

stats