Linnéa- Mamma till Ebba & Sixten♥

LEK I BARNRUMMET♡

Veckan bara springer iväg..

Jag kan börja berätta att helgens sista dag var jätte mysig på alla sätt och viss. Klockan tio var det som sagt dags för ”gå lunka löp” och jag och barnen var självklart med. Närmare sex kilometer vandrade vi medan vi surrade med en massa härliga människor, sen blev det våfflor och fika i bya-huset. Efter att Sixten sen sovit sin lunch vila så packade vi in oss i bilen för att åka till stallet och mina föräldrar.

Vi pysslade i stallet och Ebba dressyrade med Muffin och sen blev vi bjudna på smarrig pasta och stannade kvar ända tills det var dax för barnet att sova.

Hela måndagen spenderade jag i Finland och på Ikea i Haparanda tillsammans med min syster och mina föräldrar. Jag shoppade inte så mycket men det blev ett par vinterskor och lite smått och gott till hemmet. Jag köpte även en kilo lakrits, sådär super färsk och god och jag åt alldeles mycket tydligen! Jag vaknade upp dagen efter med en massa finnar i hela ansiktet, så nu sitter jag här i soffan och tänker på det som är kvar men törs inte äta något mer haha!

DSC_0146

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats