Linnéa- Mamma till Ebba & Sixten♥

LINNÉAS JULKALENDER- LUCKA 15

I lucka nummer femton har ni chans att vinna en valfri snutte från Sojka Design!  Ni hittar den i färgen rosa eller blågrön

För varje såld snutte skänker Sojka Design 10 kr till organisationen Lyft ett barn ut ur mörkret. Så denna underbara snutte gör gott både för ditt och andras barn

För att delta:

Gilla Sojka Design på Facebook HÄR <====

Och motivera varför just du vill vinna ツ

 Om du vill får du gärna dela tävlingen på din Blogg/Facebook eller Instagram ♥

Luckan stängs på Onsdagen den 17:e December 21:00!

En vinnare presenteras i detta inlägg kort därefter.

L Y C K A     T I L L ♡

TÄVLINGEN ÄR NU AVSLUTAD! 

Stort Grattis till Sofia Ernste

-Maila mig din adress och mobilnummer till [email protected]

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Carola L

  Gillar på FB (Carola Lind) och vill vinna eftersom barnen får en kusin när som helst! Igångsättning imorgon – hon skulle kommit 29/11…. det vore så roligt att överraska med denna fina!

 2. isabell.r

  Jag har gillat på Facebook. Och vi vill vinna denna för att jag tror att man son skulle älska den. Att hålla i snutten och tugga på gosedjuren skulle nog va uppskattat. Mvh isabell

 3. Jessica Olofsson

  Gillat sedan länge på Facebook
  Vill så gärna vinna den för att ge i dop present till en nära väns barn, som studerande är det inte lätt att skämma bort sina nära och kära så det vore en välkommen hjälp.

 4. malin henriksson

  Har gillat på fb 🙂 detta skulle vara perfekt för oss som väntar vårat första barn i februari och inte riktigt köpt allting för den lille ännu 🙂

 5. Martina Andersson

  Jag har gillat på fb, blev #380!
  Jag vill vinna eftersom min bror ska ha ett barn till våren. Jag grät glädjetårar efter att ha fått reda på detta och jag vill kunna ge hen fina grejer även om jag kanske inte har råd.. 🙂

 6. Sanna

  Jag är gärna med och tävlar, och skulle gärna vilja vinna en mysig snutte till min dotters första kusin som är beräknad i mars. Det vore en mycket uppskattad gåva att ge i välkomstpresent.

  Gillar på FB (Sanna Kaakinen).

  Kram Sanna

 7. Lina

  Jag vill gärna tävla.. Min dotter har slutat ta napp vilket jag tycker är jobbigt då min bröstvårta har fått ersätta nappen. Kanske kan denna snuttefilt rädda natten.

 8. Jenny Olsson

  Gillar redan på fb Jenny Olsson

  Vill görna ha en rosa snutte till lillasyster då hon bara vill ha storebrorsans.. Detta är ju inte alltid så upskattat!

 9. Anja

  Sojka Design gillar sedan tidigare.
  Härligt med snutte som ger tröst och samtidigt bidrar till att någon annat barn får det bättre. Min kille älskar sin snutte, men den börjar bli ganska äcklig så ny önskas

  Glömde….

 10. Anonym

  Sojka Design gillar sedan tidigare.
  Härligt med snutte som ger tröst och samtidigt bidrar till att någon annat barn får det bättre. Min kille älskar sin snutte, men den börjar bli ganska äcklig så ny önskas.

 11. Sofia

  Jag gillar på Facebook:)
  Jag skulle vilja vinna till min son, en snutte till honom vore toppen. Då favorit mjukdjuret är alldeles för stort för att ta med sig överallt! Medans en snutte är i betydligt bättre storlek 🙂

 12. Emelie

  Jag skulle vilja vinna, såklart, just för att kunna ge den till min brorson som verkligen är i behov av en snutte då jag fick veta i lördags att han troligtvis hade tappat sin favorit inne på ICA men den fanns inte kvar där.. Så de kan ha tappat den nån annanstans 🙁

 13. Anna Malin R

  Jag vill så gärna denna grymma snutte ge
  till min fina brorson som via skype alltid får mig le!
  Jag får träffa honom för första gången nu i jul,
  fyra månader är han, oj vad det ska bli kul!
  Givetvis vill jag skämma bort den lille,
  en Sojkasnutte hade han älskat denna kille

 14. camilla blank

  Jag skulle vilja vinna denna snutte till min dotter dör jag hoppas på att något annat än mina bröst ska kunna trösta henne.

 15. alexandra

  jag har gillat på fb ( alexandra dahlberg )

  jag skulle vilja vinna en snutte till min systerson som just nu ligger på sjukhus på grund av att han föddes med hjärtfel. jag skulle gärna vilja att han hade en snutte att känna sig trygg med.

 16. sara Carlsson

  Gillat och delat! Jag skulle vilja vinna snuttefilten till min son Ludvig som är 10 månader. Just nu har han mig och mina bröst som snuttefilt, kanske kan han slappna av och pilla på denna söta snuttefilt istället? 🙂

 17. Irene Eliasson

  En snutte alltid tröst kan ge till den lille,
  så därför en blå jag vinna ville!
  Då skulle mitt barnbarn denna få,
  för jag vet att snuttar älskar dom små!

 18. Idacberg (instagram)

  Tycker sojka design gör så fruktansvärt söta snuttefilter och skulle verkligen vilja ha en till min lilla pojke Victor! Vill väldigt gärna vinna den blågröna! Hoppas jag har lite extra tur 🙂 gillar på både fb och instagram sen innan!

 19. Tina Carlström

  Jag skulle vilja vinna en blå snutte till min son. Tycker det är så snart med både gosedjur och snuttefilt i ety. Dessutom gillar jag välgörenhetstänket med dessa snuttisar.
  Gillar på FB, Tina Carlström.

 20. Johanna K

  Följer redan på Facebook. 🙂 Jag skulle vilja vinna snutten till min brorson som är nyfödd och behöver lite extra värme och mys till sin känsliga hud.

  Håller tummarna för att han får ett riktigt mjukt paket under granen i år! 🙂

 21. Fasceta

  Jag har följt er IG för länge sen, jag skulle vilja vinna snuttefilt för att min son 4 månader börjar upptäcka sin kropp och suga sin hand. Det skulle vara roligt om han får snuttefilt ist till julklapp.

  @cha_miku

 22. Helena Rahlenius

  Denna vill jag vara med och hoppas på tur !!
  Jag gillar sidan sen tidigare 🙂
  Vi har en fosterplacerade kille på 1 år boende hos oss nu och när han kom ägde han bara bodyn han hade på sig… en alldeles egen snutte att ha med sig vore en jätte trygghet och härligt att gosa med !

 23. Lisa Persson

  Gillar deras sida sen tidigare.

  Skulle vilja vinna så vi får en snutte att variera med så inte Alma blir allt för beroende av en enda

 24. erika

  Vill vinna till bebis som kommer i januari. Tycker dessa är helt underbara och att lite pengar går till nåt gott är en stor bonus!

 25. Jennie Isaksson

  Jag vill vinna för att dom var så sjukt söta helt enkelt!
  Äldsta sonen har redan en favorit snutte, men lillebror har inte hunnit hitta en, och jag tror han skulle gilla den där! Lovely!

 26. Elin Jönsson

  Vi väntar vårt andra barn nu i januari. Redan första sonen fick en snutte direkt på bb och vi letar nu efter en fin att ge till andra. Den blågrön från Sojka Design är så otroligt fin och vi hoppas få ge just den!

stats