Linnéa- Mamma till Ebba & Sixten♥

LINNÉAS JULKALENDER- LUCKA 5

Nu har ni chansen att vinna en valfri ljusslinga av märket IrisLights 
(värde 295 kr) från www.bestkids.se! Ni kan spana in alla fina färgkombinationer här <==

För att delta:
1. Följ @bestkids.se på Instagram HÄR <==
2. Och svara på frågan- Från vilket land kommer IrisLights i en kommentar här nedanför.
3. Berätta vilken ljusslinga du vill vinna, och motivera varför den skulle passa så bra i just ditt rum!
 Om du vill får du gärna dela tävlingen på din Blogg/Facebook eller Instagram ♥
Vinnaren utses av Bestkids.se och kan ej överklagas. Eventuell vinstskattbetalas av vinnaren.


Luckan stängs på Söndagen den 7:e December 21:00!

L Y C K A     T I L L ♡

TÄVLINGEN ÄR NU AVSLUTAD! 

Stort Grattis till Madde -http://mward.blogg.se 

-Maila mig din adress och mobilnummer till [email protected]

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. SilikoDoll

  リアルラブドール 世界最大のダッチワイフメーカーはどこにありますか?セックスドール化粧品を購入する方法:米国への輸送時のトータルガイドベストセックスドールブランドあなたのセックスドールに適した衣服を選ぶ方法は?

 2. Emma W

  följer på instagram emma widman 82

  De är tillverkade i Sverige och skulle jag vinna skulle jag välja creamy White till min lilla Ellas nya rum. Vi hoppas att det ska hinna bli klart till hennes födelsedag nästa vecka men än saknas det här lilla extra och denna skulle verkligen vara pricken över i, enkel och hur vacker som helst precis som vår lilla goding.

 3. Stina Lindgren Karlsson

  1: Följer bestkids.se som stinatheresakarlsson.
  2: De kommer från sverige.
  3: Jag skulle välja färgen Creamy white och den skulle min mor få, hon älskar de som vi har men har ännu inte köpt någon och att få överraska henne med detta förutom de julklappar hon i vore härligt. 🙂

 4. Patricia Nyback

  Svar: från Sverige
  Skulle vilja vinna dessa bollar så lillan får det mysigt i sitta rum. Har ännu inte köpt några inredningsgrejor så det vore fint att vinna 🙂

 5. Pernilla

  Svar Sverige
  Jag hade svårt att bestämma mig alla såg fina ut därför skulle jag välja Pure White.
  Hoppas på tur!!

 6. Ebba

  Följer bestkids.se på instagram nu! 🙂
  Svar: Sverige

  Jag skulle vilja vinna Pure white och sedan ge den som julklapp till min farmor och farfar.

 7. Kim

  Jag följer på instagram som kimsalabim8

  Svar: Sverige

  Jag hade till för nån vecka sedan en ljusslinga från IrisLights som jag var så förtjust i. Tyvärr gick min 4-åring loss med saxen på den. Sladden är avklippt på flera ställen och flertalet av bollarna är sönder. Anledningen var ”jag ville ha bollarna att leka med” :/ Som tur är var inte ljusslingan ikopplad, det var såklart det viktigaste. Men jag saknar min ljusslinga som ger skön mysbelysning i sovrummet. Så jag hoppas på en ny, denna gången i färgsättningen Brownie.

 8. Madde

  Jag följer på instagram, där heter jag maddeeward.
  De kommer från Sverige.
  Jag skulle vilja vinna ljusslingan ”Pure White”. Den skulle passa jättefint i mitt rum! Jag har mycket vita och rosa detaljer i rummet så det skulle bli perfekt! Dessutom, om jag skulle bestämma mig för att göra om i mitt rum så skulle det fortfarande matcha – vitt passar ju med allt!
  kram

 9. Anna Ökvist

  Följer @bestkids.se på instagram som #ettnyttlivmax
  Svar: De kommer från Sverige.
  Motivering: Jag har alltid gillat julen och dess atmosfär,
  främst för att man ända från småbarn till pensionär,
  fortfarande tillåts att ha barnasinnet kvar,
  med alla traditioner så fantastiskt underbar.
  Älskar klappar & gärna dem som hemtrevligt kan lysa,
  när vi dagligen här hemma under filten ska mysa.
  Älskar IrisLights ”blueberry” rofyllda atmosfär,
  samma färger som vårt vardagsrum – blev genast kär.

 10. Lina_ralfwilda insta namn

  Hm varför kom inte allt med.. provar igen. Vivid violett är vår favorit men dom är alla fantastiska. Vi följer på insta & har delat i hopp om mer tur. Det bästa är att dom tillverkas här i Sverige. Kram.

 11. Laura

  Följer på instagram (Laauraaeriksson)

  Rätt svar är att dom kommer från Sverige.

  Jag skulle gärna vilja vinna slingan ”Blueberry” då den skulle passa så bra i min lille sons rum som vi ska börja inreda efter jul. Tycker att dom slingorna är så otroligt fina och lyser så mysigt 🙂

 12. Sara

  – Följer på Instagram sen tidigare (sfik heter jag där)
  – Rätt svar är: Sverige
  – Jag har nyligen fått omtapetserat i mitt sovrum, från att ha levt i ett sovrum i 5 år med dassgula tapeter och nu till fräscha vita tapeter med skimrande björkgrenar. Nu är väggarna äntligen som JAG vill ha det, och inte som förra hyresgästen vill ha det 😉 Det enda som fattas är en riktig mysbelysning – men nu har jag hittat det, gäller bara att ha turen på min sida nu 🙂 OM jag har tur och vinner så önskar jag slingan i färgen ”Lavender”.

 13. Erika

  – Följer på instagram sen tidigare, emelieeriika heter jag där.

  – IrisLights kommer från Sverige

  – Önskar att vinna i färgen Vivid Violet.
  En ljusslinga i denna färg skulle passa så bra in i dotterns rum, även hon själv älskar färgerna rosa och lila. Min dotter (och jag) har väntat länge på att hon skulle få sitt alldeles egna rum, men hennes pappa använde först rummet i 1 års tid som gym rum, nu har vi äntligen fått flytta ut gymmet och dottern har eget rum nyligt, en sån lycka. Men vi har inte hunnit inreda det ordentligt än och att vinna en ljusslinga skulle vara en bra bit på vägen 🙂 sen så är dottern även mörkrädd så mysig belysning när hon ska sova håller nog rädslan borta.

 14. Kristiina

  Hej!

  Jag är gärna med!

  1) Följer på Instagram som Sodercrowcastle.
  2) IrisLights kommer från Sverige.
  3) http://www.bestkids.se/ljusslinga-pure-white-20-bollar-p-2313-c-521.aspx
  skulle jag vilja pryda mitt och min familjs hem med!
  Vardag eller fest, de lyser varje som bäst. Sprider mys och hemtrevnad allra mest. Passar välkomnande i vilket rum som, hoppas på tur och att vi tar hem dem!

  Ha en fin dag och tack för chansen!
  Med vänlig hälsning,
  Kristiina.

 15. Lina

  (Mitt inlägg blev tydligen Anonym) Detta är jag iaf
  1 Följer på Insta (tavlingstjej)
  2 Svar på frågan: Sverige
  3 Endless Summer skulle lysa upp min dotters rum. Hon är väldigt mörkrädd och behöver ha en behaglig nattlampa tänd på natten. Denna skulle göra sig i hennes rum

 16. Anonym

  1 Följer på Insta (tavlingstjej)
  2 Svar på frågan: Sverige
  3 Endless Summer skulle lysa upp min dotters rum. Hon är väldigt mörkrädd och behöver ha en behaglig nattlampa tänd på natten. Denna skulle göra sig i hennes rum

 17. Therese

  Följer på instagram!
  Från Sverige!
  Ebba ska snart flytta till sitt rum, spjälsäng. Å då hade det varit fint med en grå i hennes rum! 🙂

 18. Matilda Lindström

  1 följt instagram med tuldis
  2 de kommer från Sverige
  3 jag skulle såååå gärna vilja vinna ljusslingan
  Graphic Grey till vårt bebisrum, vår son kommer i april och kag skulle bli jätte glad om jag vann :-))

 19. Elin j

  1. Följer! @joenssonelin
  2. Sverige
  3. Puré white. Vår son är rädd för mörkret och hade behövt lite extra belysning på sitt rum. Där finns idag en stege där jag gärna vill hänga en ljusslinga. Hade blivit både fint och sonen hade slipper mörker!

 20. Mela

  1. följer på instagram (melan88melan)
  2. Sverige
  3. Jag skulle vilja vinna ljusslingan lavender då den går i mina favoritfärger och den skulle skapa underbart mysljus i det blivande barnrummet som vi ska renovera och inreda.

 21. Caroline, mamma till två!

  Dom kommer från Sverige och skulle vilja vinna ett par vita som skulle bli en fin detalj i antingen mitt eller sonens sovrum, har tänkt alldeles för länge att jag ska köpa ljusslingor för att få lite mer myskänsla men inser att det aldrig kommer bli av 😉

  Följer på instagram – carolinetheresia

 22. Sanna

  1. Följer deras sida på instagram (mammasvardag).
  2. Sverige
  3. Ljusslinga Vivid Violet vore perfekt till min dotters rum som är i rosa/vitt och med små inslag av lila. Dottern skulle älska denna mysiga ljusslinga och inte vilja annat än att spendera tid på sitt rum och se den lysa.

  Kram Sanna

 23. Jennie

  1. Följer på IG
  2. Sverige
  3. Skulle vilja ha Endless Summer då den har samma färger som våra pastelliga möbler som ger lite färg åt ett annars grått, vitt o svart hem =)

 24. Sofia

  Följer på Instagram 🙂

  De kommer från Sverige 🙂

  Jag skulle vilja vinna pure White , den skulle nog passa bra i det som ska bli min sons rum! 🙂

 25. Sofia

  1. Följer på instagram, heter ”littlestorylane” där
  2. Sverige
  3. Alla är så fina. Men Pure White skulle vara så mysigt i vårt sovrum så måste säga dem. Håller tummarna!

 26. Anonym

  1. Följer på instagram, heter ”littlestorylane” där
  2. Sverige
  3. Alla är så fina. Men Pure White skulle vara så mysigt i vårt sovrum så måste säga dem. Håller tummarna!

 27. Lisette

  Följer på instagram 🙂
  Svaret är att de kommer från sverige
  Jag skulle så gärna vilja ha blueberry för den skulle passa perfekt i min sons rum och fungera som nattlampa nu vid mörkaste tiden på året 🙂

 28. camilla_H

  Svaret är att de kommer från Sverige. Och jag skulle vilja ge http://www.bestkids.se/ljusslinga-endless-summer-20-bollar-p-2327-c-521.aspx till syskonbarnen då dessa fina färger skulle ge lugn och ro till dem i sina rum, vilket de behöver. Bjuder på ett rim:

  Dessa lampor skulle få dem i rummet mysa,
  så de slipper att vara ute och frysa,
  och inte behöver vara hemma och nysa,
  till de små jag så håller kär,
  att jag önskar att jag nu var där.

 29. Liie

  1. Följer på instagram (liielarsson)
  2. Sverige
  3. Svårt val, jag tror alla slingor skulle passa i något av våra rum, så fina allihopa. Men om jag väljer Pure White så kommer jag kunna flytta runt den precis hur jag vill, så jag väljer den. Lär nog hamna som mysbelysning i sovrummet först, och på julafton kanske den får hänga i fönstret, ett hörn eller ligga på efterrättsbordet, vem vet 🙂 Håller tummarna!

 30. Carola L

  Jag är med och följer på Instagram (mammamuh_)

  Svar: Sverige – jag skulle vilja vinna: Ljusslinga Ocean Blue, för att det skulle passa så bra i vårt sovrum !

 31. Anna Malin R

  Jag är med och gillar såklart på fb sedan tidigare (theotott)

  Iris Light kommer från sverige.

  Pust och stånk, suck och stön
  snälla Linneatomten, hör min bön!
  Dagarna präglas av måsten och bestyr,
  barnens aktiviteter och diverse äventyr
  Skiten tenderar att ta över vårt hem,
  trots att jag plockar från sju till fem!
  Saker överallt är nu vår verklighet,
  men pst…….jag har en hemlighet!
  Med dämpad belysning och rätt ljus,
  ser man inte dammråttorna i vårt hus!
  Därför håller jag nu tummar och tår,
  att just vi ”Pure Light” hemskickad får,
  då kan jag slappna av och strunta i stöket
  och njuta av det kommande tomtebesöket!

 32. Therese Horn

  Glömde såklart; följer på instagram & heter theresehorn där.
  Vinner gärna en med mycket färg, älskar alla era slingor. Har redan den helvita & den vit/grå/svarta. 🙂
  Ha en trevlig helg!

 33. Therese Horn

  Iris Light kommer från Sverige.

  Hur mycket min man än trixar & trollar,
  vill jag alltid ha mer än bara hans bollar.
  Med en mysig slinga full med färg & liv
  Så kanske vi kan ta nästa kliv.

 34. Setsuhen

  Följer på insta, Setsuhen
  Irislights kommer från Sverige.
  Vi önskar oss ljusslingan endless summer till vår
  stora lilla kille som tycker att mörkret är lite jobbigt när han ska sova, så detta skulle göra hans sänggående mycket enklare

 35. Setsuhen

  Följer på insta, Setsuhen
  Irislights kommer från Sverige.
  Vi önskar oss ljusslingan endless summer till vår
  stora lilla kille som tycker att mörkret är lite jobbigt när han ska sova, så detta skulle göra hans sänggående mycket enklare

 36. Marie

  Det kommer från sverige.
  Endless summer vill bebis i magen vinna, som är beräknad 21dec:)
  Storebror får redan en i julklapp, så då vill bebis oxå ha en i julklapp:)

  @fliiine

 37. Stina Johansson

  Irishlights kommer från sverige

  Jag skulle vela vinna Ljusslinga lavender, eftersom mitt rum är ganska lila tror jag de skulle passa bra. Skulle vara kul med något som gav lite ljus och liv till rummet.

  Heter stinoj på Instagram.

 38. qat

  Det måste bli Pure White. Såå julig, vacker och rofylld. Den skulle få ligga ovanför min säng i sovrummet och lysa hela natten. Som en egen liten mysig stjärnhimmel. 🙂

  Följer på Insta med namet qattla och svaret är Sverige.

 39. Isabelle Engqvist

  Ett svenskt företag så från Sverige. Otroligt fina är dom allihopa men jag gillade Endless Summer mest.

  Jag har väldigt färglöst i rummet, gillar att ha beige, vitt och grått i rummet men med denna ljusslinga hade passat perfekt och gett mitt rum en liten färg klick som livar upp 🙂 Följer på Instagram; @fitnessbyisabelles !!

 40. Lina - Mamma till Elias & Meja

  Inslight kommer från Sverige.Följer på instagram: Linelias

  Skulle så gärna vilja vinna en ljusslinga i Pure White, den hade skapat ett sådant fantastiskt mysigt sken i vårat enkla men ack så mysiga sovrum. Ett sken som gör det komfortabelt även för en liten om man plötsligt skulle vakna på natten. Håller alla tummar och tår!

 41. Rebecca

  IrisLights kommer från Sverige.
  Följer på instagram: rebeccaaam

  Skulle jag vinna (håller alla tummar o tår) vill jag gärna ha IrisLights Pure White till min lilla son Milo att ha i hans rum. Han har lite svårt att komma till ro och somna om kvällarna så dessa tror jag skulle underlätta för honom. Dessutom ger de ju en fantastisk mysig stämning 🙂 Hoppas, hoppas!

  Ha en fin dag! 🙂

 42. Hjärtebarnsmamman ♥

  Följer på instagram – @hjartebarnsmamman.se
  Svar: Sverige
  Dusty Pink skulle passa så hiiiimla fint på Alicias rum nu när vi har slängt ut alla bebis/småbarnssaker och gjort om så hon har soffa & tv och grejer =)

 43. Nina lundberg

  De kommer från Sverige. Följer på instagram : ninilu84

  jag vill vinna Ljusslinga Endless Summer tycker den har så fina färger och blir perfekt ovanför lillans spjälsäng och kommer även passa perfekt i hennes eget rum sen 🙂

 44. Carola Wahlström

  1. Följer på Insta (Zintzy)

  2. Sverige

  3. Ljusslinga Rosehip till barnens minikök som är i vårt kök för den skulle passa så bra med vår röd,svarta inredning som vi har i köket

 45. Erika Alexandersson

  De kommer från Sverige.

  Följer på Instagram, – Erikii_alex

  Jag skulle vilja vinna en ljusslinga i lavendel. Den skulle passa jättebra i vårt sovrum ihop med våra lila gardiner. Det skulle bli både snyggt och mysigt 🙂

 46. Malin Svensk Björck

  Hej!
  Dom kommer från Sverige!

  Följer på instagram, malinsvenskbjorck.

  Skulle vilja vinna en svart. Den skulle vara så snygg i vårt sovrum nästa år. Då ska vi måla om och ha ljus turkosa väggar, lite mörkare turkosgrönt golv och svarta möbler. Så en svart ljusslinga ovanför sängen vore pricken över i!

  Delar på Facebook, Malin Svensk Björck.
  Ha en fin helg!
  Mvh Malin

 47. Carina Hammarström

  Från sverige så trevligt! Vill vinna någon slinga med pastell. Skulle passa super som mysbelysNina i barnens rum när vi tar bort julbelysningen.

 48. Jonna Aspenstedt

  De kommer från Sverige. Om jag hade haft turen att vinna så hade jag valt sheer pink till min prinsessa i magen. Ska snart börja Att inreda hennes rum och denna hade passar så bra att hänga runt garderoben. Tror att hon hade gillat det mysiga ljuset

 49. Emma

  De kommer ifrån Sverige.
  Skulle vilja vinna Creamy White som hade passat så bra in i mitt rum som är nygjort och går i precis dem färgerna!! 🙂

 50. isabell

  Det är från Sverige. Jag skulle vilja VINNA ljusslinga sorbet som skulle passa underbart in i vårt blivande kök. Jag har nämligen lyckast övertala min partner att ha bubbelgum tema i köket

 51. camilla blank

  De är från Sverige!
  Om jag skulle vinna så skulle jag vilja vinna ljusslingan i pure white. Den skulle passa så himla bra i min hall som en värmade och välkomnande detalj!

 52. Jessica

  Instagram: jesmag

  Dom kommer från Sverige.

  Skulle vilja vinna färgen blueberry då den skulle passa så fint i mina barns sovrum.

 53. Isabella

  Följer dom på instagram, mitt namn där är: Belluu
  Irislight kommer här ifrån Sverige!
  Skulle gärna vinna Pure White. Min sons rum börjar precis bli klart så skulle verkligen bli pricken över i:et med en så fin mysbelysning! 🙂 Håller tummarna ❤️

 54. Tatyana

  Följer men har privat visning på min Instagram

  Från Sverige

  Endless summer skulle passa bra i barnens rum, som behöver lite mer mysig inredning

 55. Annelie

  Iris Lights kommer från Sverige 🙂 Följer på instagram som annelielindberg.
  Skulle vilja vinna en vit sllinga till lillebror som vi (mamma, pappa och storasyster) väntar på. Nedsläppet är beräknat om åtta veckor 😉

 56. Emma Boström

  1) följer emmajbostrom

  2) från sverige

  3) ultraljud idag och vi väntar en lillebror. Storebror älskar orange och skulle vilja vinna Tangerine till honom o hans rum såklart!!!

 57. Sabrina

  Irislight kommer från Sverige! ☺️

  Skulle vilja vinna en puré white ljusslinga till sonen då han är otroligt mörkrädd och det här skulle bli en fin detalj ovanför hans säng med tavlorna han där kommer få! ☺️

  Instagram:mammatillfabian

 58. Desirée

  IrisLights kommer faktiskt härifrån Sverige ! 🙂
  Följer på Instagram som Deedess
  Om jag vinner skulle jag jätte gärna vilja vinna färgen; brownie,
  Jag och min pojkvän flyttar äntligen hemifrån nästa vecka, och med denna skulle vi få upp mysfaktorn i vårt sovrum, just belysning gör så mycket! Placeringen skulle vara uppe på sänggaveln för att även få till en vacker inredningsdetalj.

 59. Emilia

  Min instagram: sparklingemilia

  IrisLights kommer från Sverige.
  Skulle jag vinna skulle jag önska få brownie.
  Älskar mjuka varma färger och det skulle göra sig fint inne i storpojkens rum som ännu har det lite kalt. Nu sedan vi skaffade honom våningssäng blev rummet så stort och ska inreda med lite mys under sängen. Hade varit supermysigt att hänga en sån här fin slinga där 🙂

 60. Anglamatte

  Irislights kommer ifrån Sverige.
  Skulle vilja ha slingan tangerine.
  Jag har gjort om i mitt rum den slingan skulle passa perfekt.

 61. Ellinore

  Irislight kommer från Sverige och hade varit underbar att vinna
  Fresh aqua. Så snygg. Här hemma älskar vi lampor och ljus. Bollslingor är så härliga och kan smycka det mesta från tråkiga möbler till fönster. Hoppas på vinst.

  Instagram: ellaicnilsson

 62. JoHaNNa - julkalender på bloggen 1-24 December

  1. Följer på instagram: http://instagram.com/johannahellberg84
  2. Sverige
  3. http://www.bestkids.se/ljusslinga-waterlily-20-bollar-p-2407-c-521.aspx
  4. denna ljusslinga är precis vad jag söker efter. jag ska börja ändra inredningen här hemma efter årstider och i vår ska det vara grönt och gult. så denna ljusslinga vore super snygg hemma hos oss 🙂 ska då hänga den runt alla våra fotolister som en färgglad och lysande ram 🙂

 63. Anonym

  Irislight kommer från Sverige.
  Jag har inte instagram men följer på facebook istället
  Jag skulle vilja vinna Dusty Pink. Jag håller på att fixa i ordning ett rum till min mellandotter. Hon ska få eget rum precis som storasyster och det är stort för henne. Den här ljusslingan skulle vara perfekt i hennes rum och vara pricken över i. Dessutom är det en vacker nattlampa som gör det roligare och mysigare att sova själv.

 64. Johanna Hall

  Irislights kommer ifrån Sverige!
  Skulle vilja vinne en blueberry att ha i sonens rum då han lätt vaknar på natten av att det är mörkt. Den här skulle förhoppningsvis kunna bringa lite trygghet till honom. 🙂

 65. Evelina

  IrisLights är ett svenskt märke 🙂
  Jag skulle vilja vinna i färgerna Blueberry, det hade gjort att barnen fick den där extra mysfaktorn i deras lekrum!
  (Följer på instagram) @evelaajnn

 66. Malin F

  Hej!
  Följer på insta.
  Bollskingan kommer från Sverige.
  Skulle jättegärna vinna till minsta dotterns blivande rum, som jag hoppas kommer bli en riktig inredningsoas ❤️

 67. Jenny W

  1: Självklart följer jag de redan på Instagram. (Jennywanzelius)
  2: Lamporna kommer från Sverige.
  3: Skulle vilja vinna pure white.
  De skulle passa så fint i barnrummet. Men lika fint i vardagsrummet så då kan jag flytta runt dem! Vilket jag älskar att göra, möblera om, så känns allt nytt och fräscht fast man haft de länge in ett annat rum.
  Kram

 68. Jessica

  irislights är ett svenskt märke 🙂 jag skulle vilja ha en i färgen endless summer. skulle passa perfekt till min dotters rum nu när vi ska göra om det

 69. Jennifer

  Jag vill vinna färgen Blueberry till lillemans rum!
  Jag följer på instagram och heter jennifercecilias där.
  Irislights kommer från Sverige!

  Eftersom jag fyller år i morgon hoppas jag på vinst!

 70. Emelie Harnerud

  Hej! IrisLights kommer från Sverige. Jag hade gärna velat vinna Fresh Aqua just för att den hade passat så otroligt bra i min sons nya rum som jag just nu håller på att inreda. 🙂 Jag följer dem på instagram som Harnerudems
  Mvh Emelie

 71. Malin Näsström

  1. Följer dem på instagram. Mitt namn är @malinnas
  2. IrisLights kommer från Sverige.
  3. Jag skulle vilja vinna i färgen Flamingo. Den skulle passa så himla bra i våran dotters rum som vi nu håller på att renovera och köper möbler till! 🙂

 72. sashi

  Åh skulle vilja vinna rosehip till min dotter. Då vi bor lite litet så ser vårat sovrum ut som ett barnrum. Och denna fina slinga skulle vara perfekt i fönstret! ♡ irishlights kommer från Sverige! ☆☆ håller tummarna!

 73. Anna-Carin W

  Jag vill vinna den som heter Rosehip till min dotter Stina för hon är väldigt sottis på sin storebror som har en sådan slinga i sitt rum 🙂
  Följer på Insta (acwse) och Iris lightdrycker kommer från Sverige.

stats